Wij zoeken jou!

Wij koesteren een mooie droom van een wereld waarin je overal kunt ontspannen, zonder je zorgen te maken over veiligheid. Jij ook? Nou, dat is waar Promeon Security om de hoek komt kijken! We staan bekend als dé toonaangevende veiligheidspartner voor bedrijven én festivals.

Maar hier stopt het niet, onze focus ligt niet alleen op organisaties, maar ook op de mensen die erachter staan. Of je nu een trotse opdrachtgever bent die vertrouwt op onze expertise of een van onze geweldige kampioenen, we zien jou als onderdeel van de Promeon-familie!

Bij Promeon nemen we ons werk serieus en houden we van vooruitgang en vernieuwing. We zijn vastbesloten om een veiligere wereld te creëren, en dat doen we met een frisse en vooruitstrevende geest. 

Geloof jij in onze missie en voel je een connectie met onze kernwaarden? Nou, dan zou je zomaar eens een geweldige aanvulling kunnen zijn op ons team! Neem snel een kijkje bij onze vacatures en wie weet word jij wel een onmisbaar lid van onze Promeon-familie. Kom erbij en help ons de wereld veiliger te maken, één stap tegelijk!

 

Bekijk hieronder onze video!

Waarom werken bij ons?
Hecht team
Mooie opdrachtgevers
Open en eerlijke samenwerking
Doorgroeien wordt gestimuleerd

De vacatures van Promeon

Promeon is op zoek naar versterking van het team. We hebben een andere kijk op veiligheidsdiensten en er heerst bij ons een winnaarscultuur. Verliezen? Dat woord kennen wij niet. Wat we van ons team vragen, vragen we ook van onszelfs. We gaan geen uitdaging uit de weg, maar verliezen nooit de menselijke maat uit het oog. We willen begrijpen waar de uitdagingen liggen voor mensen en organisaties. Dit doen we al van nature. Nieuwsgierigheid zit in ons bloed en we bieden een luisterend oor. Sluit je aan bij ons team in een van onderstaande functies. 

Kampioen Objectbeveiliging

Hé toekomstige kampioen! Ben jij elke dag klaar om de veiligheid op verschillende locaties naar een next level te tillen? Sluit je dan aan bij ons team!

Kampioen Pretparken

Droom jij van werken in een omgeving waar plezier en gastvrijheid te allen tijden voorop staan? Wacht niet langer en sluit je aan!

Open sollicitatie

Zie jij een baan bij Promeon wel zitten maar staat de droombaan die jij zoekt er niet tussen? Neem contact met ons op voor een open sollicitatie!

Bij ons is het goed werken

Onze kernwaarden laten in vijf woorden zien waar we als organisatie voor staan en wat we belangrijk vinden. Ze vertellen wat collega's, evenementen en bedrijven bij Promeon Security mogen verwachten. Maar ook wat wij als organisatie van hen verwachten. Daarnaast wil jij natuurlijk weten waarom jij je bij Promeon aan zou moeten sluiten. Bekijk hier wat wij doen voor onze kampioenen.  

01 Hecht team

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. We communiceren open en eerlijk en staan klaar om elkaar te helpen. Hiermee creëren we een team dat altijd voor elkaar klaar staat.

02 Beloningen

Uiteraard werkt iedereen voor een goed salaris. Daarnaast belonen we onze mensen graag extra voor hun inzet en als blijk van waardering voor hun toevoeging aan het team. Dat maakt het verschil.

03 Doorgroeien

Ambitie bij collega's vinden wij mooi. Dit stimuleren wij ook actief. Wil je werken aan je carrière en doorgroeien? Dat kan, en wij helpen je met de juiste begeleiding en eventueel de juiste opleidingen.

04 Voorwaarden

Wij willen een goede werkgever zijn. Daarom zorgen we ook in de arbeidsvoorwaarden goed voor onze kampioenen. We houden rekening met wensen en behoeften en dragen bij waar mogelijk.

05 Gezelligheid

Ook gezelligheid op de werkvloer is voor iedereen belangrijk. We willen dat iedereen met plezier naar het werk komt en hier blijven wij ook ons best voor doen.