Zie jij een baan bij Promeon wel zitten maar staat de droombaan die jij zoekt er niet tussen?

Stroomt beveiligen door jouw aderen, ben jij een beveiliger in de dop of wil je graag op een andere manier meedraaien in onze organisatie?

Promeon groeit heel hard door en we zijn altijd op zoek naar beveiligers die met ons mee willen groeien om samen met ons te werken aan een veilige wereld! Zowel fulltime als parttime ben jij een aanvulling op ons team.

Zijn wij op zoek naar jou en zijn wij precies wat jij zoekt? We gaan heel graag met je in gesprek! Stuur ons een open sollicitatie met jouw motivatie, CV en een mooi recent plaatje van jezelf.

Vragen of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel ons op +31 499 84 72 66 of stuur ons een mail met jouw liefdesverklaring naar info@promeon.nl of vul onderstaand formulier in.

Wij bieden:
Salaris conform óf boven CAO
Hecht team
Aanvullende trainingen
Gezellige werksfeer
Afwisselend werk
Regelmatig een informele borrel

Promeon Security droomt van een veilige wereld vol ontspanning

Promeon Security staat bekend als hoogwaardige veiligheidspartner voor bedrijven en grote evenementen. Bij Promeon dromen we van een veilige wereld vol ontspanning voor iedereen! Het gevoel om de veiligheid van mensen te waarborgen heeft altijd diep in ons gezeten. Oprichter Rick de Kroon constateerde dat veiligheid en vrijheid echter niet vanzelfsprekend is. Met een achtergrond bij de politie en het vermogen om verdiepend naar de wereld te kijken werd Promeon Security opgericht.

Wij geloven door op een innovatieve manier naar beveiliging te kijken, evenementen en bedrijven op een hoogwaardig niveau te kunnen helpen. Dit alles om het plezier op de vloer te bevorderen en bedrijven vooruitgang te bieden. In alles wat we doen hebben we altijd veel aandacht voor de mens achter het bedrijf, zowel bij klanten als medewerkers. We zetten altijd twee stappen extra, bieden een luisterend oor en zijn probleemoplossend. Promeon staat in haar kern voor plezier, nieuwsgierigheid, trots, vooruitgang en integriteit.

Durf jij de uitdaging aan?