Evenementenveiligheid

Of het nu gaat om festivals, concerten of sportevenementen. Wanneer grote groepen mensen samenkomen, is veiligheid een prioriteit! Bij Promeon begrijpen we dat elk evenement uniek is en zijn eigen risico's met zich meebrengt. Daarom bieden we gespecialiseerde evenementenveiligheidsdiensten aan die zowel bezoekers als organisatoren gemoedsrust bieden. Zowel in het voortraject als tijdens het evenement zelf. 

Wij hebben enorm veel ervaring in het beveiligen van zowel grote als kleine publieksevenementen en het opstellen én uitvoeren van crowdmanagementplannen. We begrijpen dat evenementenveiligheid een specialisme is en passen onze expertise toe om jouw evenement tot een succes te brengen!

We geloven bij Promeon in het belang van maatwerk. Daarom werken we nauw samen met alle betrokken partijen om een veiligheidsplan op te stellen dat specifiek is afgestemd op jouw evenement. Dit plan omvat niet alleen veiligheidsmaatregelen, maar ook een calamiteiten- en ontruimingsplan en uitgebreide risico-inventarisatie. Indien gewenst begeleiden we je tevens door het vergunningstraject, zodat jij jezelf volledig kan focussen op een tof feest!

Uiteraard gaan we verder dan alleen evenementenbeveiliging. We bieden aanvullende diensten zoals hondengeleiding, verkeersmanagement, professionele medische hulp en brandpreventie, zodat uw evenement van begin tot eind veilig en een succes is. We staat klaar om jou te ondersteunen bij het creëren van een veilige en plezierige evenementenervaring voor alle bezoekers en partners.

Onbezorgd genieten op evenementen? Wij maken het mogelijk! Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw evenement tot een succes kunnen maken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Waarom kiezen voor Promeon?
Aandachtig vooruit! Gefocust op vooruitgang
Gevraagd en ongevraagd advies
Kampioen in oplossingen
Een partnership met echte meerwaarde
De nodige keurmerken op zak
Gecertificeerde experts op het gebied van planvorming
Goede reputatie bij politie en gemeenten
Altijd twee stappen extra om jou te helpen

Evenementenveiligheid voor elke doelgroep!

Elk evenement is uniek. Onze expertise delen we graag! Dit doen we voor evenementen in de volgende sectoren:

Outdoor (Muziek)evenementen

Wij gaan voor maximale veiligheid op outdoor muziekevenementen. Ons professionele team van kampioenen zorgt voor een zorgeloze ervaring bij bezoekers! Met strenge toegangscontroles, crowd-management en snelle respons bij incidenten. Geniet van het evenement met gemoedsrust, wetende dat bezoekersveiligheid onze hoogste prioriteit is.

Indoor (Muziek)evenementen

Bij indoor muziekevenementen staan wij garant voor een veilige en gezellige sfeer. Onze ervaren kampioenen zorgen voor soepele, effectieve, beveiligingsmaatregelen, waardoor uw evenement zorgeloos en genietbaar blijft. Bezoekers kunnen vol vertrouwen van de muziek en de ervaring genieten, wetende dat de veiligheid in deskundige handen is.

Culturele festivals

Wij bieden een ongeëvenaarde veiligheidservaring voor culturele evenementen. Ons toegewijde team van kampioenen waarborgt een gastvrije en sfeervolle omgeving, met aandacht voor details zoals kunstwerken en erfgoed. We combineren veiligheid met cultureel bewustzijn om de events veilig en inspirerend te maken.

Sportwedstrijden

Winnaarsbloed en veiligheid stromen door onze aderen! Ons ervaren team combineert passie voor sport met expertise in beveiliging om een onverslaanbare sfeer te creëren. Met een doordachte aanpak en een focus op de sportieve ervaring, zorgen we ervoor dat fans en atleten met volle teugen van het spel kunnen genieten, met veiligheid als onze topprioriteit.

Beurzen

Ons toegewijde team fungeert als onmisbare spin in het web, zorgvuldig balancerend tussen toegankelijkheid en bescherming. Met oog voor detail, geavanceerde technologie en discrete toezichtmaatregelen creëren we een beursomgeving waarin exposanten en bezoekers kunnen floreren, wetende dat hun veiligheid in veilige handen is.

Stichtingen & verenigingen

Bij ons draait het bij lokale "kleinere" evenementen om de kunst van veilig en gemoedelijk samenzijn. Ons hart ligt in de gemeenschap en we houden van plezier! We creëren een prettige, gemoedelijke sfeer waarin lokale evenementen tot bloei komen, zodat mensen zich kunnen verbinden en genieten, met vertrouwen in hun veiligheid.