Aangenaam, Promeon Security

Het gevoel om de veiligheid van mensen te waarborgen heeft altijd diep in ons gezeten. Oprichter en directeur Rick de Kroon constateerde dat veiligheid en vrijheid echter niet altijd vanzelfsprekend is. Met een achtergrond bij de politie en het vermogen om verdiepend naar de wereld te kijken werd Promeon opgericht. Wij geloven door op een innovatieve manier naar beveiliging te kijken, organisaties en evenementen op een hoogwaardig niveau te kunnen helpen. Dit alles om het plezier op de vloer te bevorderen en organisaties vooruitgang te bieden. 

We zijn jouw vooruitstrevende veiligheidspartner! Meedenkend, betrouwbaar en met een informele sfeer: dat is Promeon in een notendop. We geloven dat het geven van veiligheidsadvies en het leveren van een totaaloplossing op het gebied van veiligheid de sleutel is tot het creëren van een veilige wereld. We zijn nieuwsgierig aangelegd en stellen daarom altijd extra vragen om tot de kern van de daadwerkelijke wens te komen. Begrijpen waar jij tegenaan loopt staat voor ons centraal. Dit doen we voor zowel bedrijven die een doorlopende fysieke beveiligingsbehoefte hebben, als voor evenementen met een tijdelijke fysieke beveiligingsbehoefte.

Wij zetten altijd twee stappen extra om jou vooruit te helpen, bieden een luisterend oor en werken probleemoplossend. Dit doen we altijd vanuit de waarden die voor ons belangrijk zijn: plezier, nieuwsgierig, trots, vooruitgang en integriteit.

Het team van Promeon

Onze beveiligers zijn het gezicht bij onze opdrachtgevers. Zij kennen alle in's en out's en staan hun mannetje, maar achter de schermen gebeurt ook veel. Om daar ook alles in goede banen te leiden werken we met een hecht team elke dag aan het gevoel om de veiligheid van mensen te waarborgen. Maak hier kennis met het team achter de schermen. 

Office Manager
Lieke Op Heij

Niets ontgaat het scherpe arendsoog van Lieke. Zij bewaakt alle processen en zorgt dat op kantoor de juiste dingen gebeuren achter de schermen.

Office Assistent
Angela Kuipers

Met een schat aan ervaring en een hart van goud is Angela de rots in de branding van het kantoorteam. Als office assistant heeft ze een scherp oog voor detail en zorgt ze ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Projectleider
Czander van Dalen

Czander is de rots in de branding voor onze nieuwe collega's. Hij maakt onze mensen wegwijs in de werkwijzen, systemen en is vraagbaak voor allerlei zaken. Onze stabiele factor voor veel collega's.

Planner - Projectvoorbereider
Vincent van de Loo

Vincent is onze man die het allemaal mogelijk maakt. Hij draagt zorg voor de operationele voorbereiding van nieuwe projecten en zorgt voor een strakke planning van onze collega;'s.

Planner - Projectvoorbereider
Arjan Hendriks

Arjan laat zich niet gek maken! Hij zorgt ervoor dat alles voor, tijdens én na het project gesmeerd loopt. Samen met Vincent is hij de motor die Promeon laat draaien!

Commercieel Manager
Roy Martin

Het gezicht bij onze opdrachtgevers. Kansen zien, oplossingen bedenken en altijd klaarstaan! Dat is Roy. Hij gaat geen uitdaging uit de weg.

Directeur
Rick de Kroon

Aan het roer staat Rick. Een mensen-mens die tussen zijn collega's staat, want samen staan we sterk. Strategisch sterk en altijd bezig met het vernieuwen van de visie en doelen.

Het DNA van Promeon

Onze kernwaarden laten in vijf woorden zien waar we als organisatie voor staan en wat we belangrijk vinden. Ze vertellen wat onze collega's, evenementen en organisaties bij Promeon mogen verwachten. Maar ook wat wij als organisatie van hen verwachten. Waarden die voor iedereen die met ons op pad gaat belangrijk zijn en laten zien waarom we de dingen doen.

01 Plezier

Plezier op de werkvloer geeft energie aan al onze medewerkers en klanten. In alles wat we doen staat plezier voorop. Van een beveiliger die je mondhoek omhoog laat krullen tot een geslaagd evenement wat je altijd bijblijft. In Oirschot zeggen wij altijd: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

02 Nieuwsgierig

Wij zijn nieuwsgierig aangelegd. Het gaat over het willen begrijpen, wat leidt tot verbetering. Bij Promeon zijn we altijd opzoek naar het 'waarom'. We bieden hiermee een luisterend oor en creëren bewustwording bij een ieder. Deze natuurlijke belangstelling zorgt altijd voor verrassende inzichten.

03 Trots

Wij voelen ons sterk verbonden met het mooiste vak dat er is. Daarnaast bewaken wij de roots van het bedrijf; ontstaan in het mooie Oirschot en wij houden van de open cultuur uit het dorp. Het veilige gevoel van ons-kent-ons houden wij graag in stand. Onze relaties betekenen dan vaak ook veel voor ons, want alleen samen maken we de wereld veiliger.

04 Vooruitgang

Wij staan voor vooruitgang. Promeon is vernieuwend met een eigenwijs karakter. Door onze onderzoekende houding zijn wij in staat om innovatieve oplossingen te bieden voor de beveiliging. Altijd met het oog op betere resultaten, want daarmee staan wij voor vooruitgang.

05 Integriteit

Eerlijk en betrouwbaar zijn, vinden wij erg belangrijk. Door onze transparante houding geloven wij in waardevolle relaties voor de lange termijn. We communiceren zelfverzekerd en direct, maar altijd met respect!

Binnen Promeon zijn we trots op onze roots. Wij komen uit een open Brabantse cultuur en daarin willen wij als modern bedrijf opereren volgens de nieuwste ontwikkelingen en trends. Ons team schroomt niet om vanuit nieuwsgierigheid een dialoog te starten. We willen altijd leren en voorop blijven lopen op het gebied van kennis en ervaring. 

Kom jij ons team versterken?

Waarom Promeon Security kiezen?

  • Keurmerk Beveiliging
  • Keurmerk Evenementenbeveiliging
  • Nieuwsgierig en meedenkend
  • Altijd twee stappen extra
  • Gevraagd en ongevraagd advies
  • Goede reputatie bij politie en gemeenten

Onze kampioenen

Wij selecteren ons team op ervaring, sociale omgangsvormen, training en opleiding, natuurlijk overwicht en hoe zij communiceren. Al onze collega's hebben een antecedentenonderzoek positief afgerond en worden elke drie jaar gescreend. Buiten dat vinden wij het belangrijk dat onze mensen passen bij jouw evenement, project of organisatie; zij zijn het visitekaartje, ook als er onverhoopt toch iets mis gaat. Op deze manier leveren wij diverse vormen van beveiliging voor organisaties, evenementen en instellingen. 

Promeon is lid van de branchevereniging Nederandse Veiligheidsbranche en werkt volgens de cao's welke zijn vastgesteld door de Nederlandse Veiligheidsbranche. Daarnaast beschikken wij over het keurmerk Beveiliging en het keurmerk Evenementenbeveiliging en zijn wij een door SBB geaccrediteerd Erkend Leerbedrijf.