Met een nieuwe blik kijken naar de wereld van morgen

Beveiliging wordt vaak gezien als traditionele dienstverlening en nauwelijks meetbaar. Promeon is van mening dat deze traditionele dienstverlening al decennialang achterloopt op de werkelijkheid. Wij zijn er heilig van overtuigd dat bepaalde risico’s te voorspellen én te voorkomen zijn. Daarom werken wij met een gestructureerde en doordachte aanpak aan totaaloplossingen. Wij willen een actieve en meer pertinente rol spelen, maar blijven in de praktijk het liefst zo weinig mogelijk zichtbaar. Promeon werkt voorspellend, preventief en ondersteunend aan alle basisprocessen. We streven naar een wereld van vertrouwen en transparantie in plaats van angst en wantrouwen. Promeon integreert slimme technologie met menselijke interventie. We reageren zo min mogelijk reactief en zoveel mogelijk preventief. Promeon beveiligt voor het incident plaats vindt. Dit resulteert in meer grip, beter overzicht en continuïteit voor alle soorten bedrijven en organisaties.

De juiste oplossing op maat

Met een gestructureerde aanpak werken wij aan totaaloplossingen op maat. 

Data driven security

Promeon is uniek in haar diensten door data als uitgangspunt voor Safety & Security te gebruiken. Samen met u als opdrachtgever bepalen we welke veiligheidsrisico’s betrekking hebben op uw organisatie. Aan de hand daarvan bepalen we hoe deze risico’s geminimaliseerd kunnen worden en welke aanpak hiervoor nodig is. Deze uitvoering levert waardevolle informatie op. Als enige in de onze markt gaat Promeon actief aan de slag om deze informatie te vertalen naar bruikbare data en managementinformatie. Dit geeft een duidelijk en realtime inzicht in de Safety & Security trends binnen uw organisatie. Zo wordt de dienstverlening van Promeon écht tastbaar en meetbaar.

Technische oplossingen

Om tot de juiste data te kunnen komen werkt Promeon met de laatste innovaties in technologische beveiligingsoplossingen. Van toegangscontrolesystemen tot slimme camera’s, al deze technologie levert enorme hoeveelheden data op. Hebben we zelf niet de passende technologie in huis, dan werken wij met strategische partners om altijd verzekerd te zijn van de nieuwste technieken. Zelfstandige systemen implementeren we waar mogelijk met elkaar om geen informatie verloren te laten gaan. Op deze manier werkt Promeon aan proactief securitymanagement. Is het herkenbaar dat pas na het voordoen van een bepaalde calamiteit de systemen geraadpleegd worden?

Integratie mens en techniek

Technische beveiligingsoplossingen kunnen op dit moment de mens nog niet volledig vervangen. Technologische innovatie vereist namelijk sociale innovatie, anders is technologie gedoemd te mislukken. Daarom is een goede synergie tussen deze techniek en menselijke inzet van cruciaal belang. Promeon zorgt voor een perfecte integratie tussen de (bestaande) technologie en de operationele monitoring en opvolging. Door beveiligingsmedewerkers in te zetten met kennis en kunde van de aanwezige technologie bewaakt en optimaliseert Promeon alle veiligheidsprocessen binnen uw organisatie. Kent u het scenario dat niet alle mogelijkheden van de bestaande technische middelen worden benut?

Waarom Promeon Security kiezen?

  • Keurmerk Beveiliging
  • Keurmerk Evenementenbeveiliging
  • Altijd een stap extra
  • Goede reputatie bij politie en gemeenten
Neem contact met ons op

Promeon is specialist in de beveiliging van mensen, informatie en gebouwen.

Met de juiste beveiligingsmix in een specifiek pakket op maat voorzien we in de veiligheidszorg die voor uw organisatie belangrijk is. Daardoor komen alleen mensen uw bedrijf binnen die er ook horen, worden logistieke en verkeersstromen beheersbaar en gecontroleerd en worden ongeregeldheden opgelost. Daardoor voelen medewerkers én bezoekers zich welkom en beschermd en daardoor is de schade voorkomen vóórdat deze plaatsvindt. De realiteit hierbij staat centraal. Die van nu én van de toekomst.