Droom jij van werken in een dynamische omgeving met enorm veel plezier? 

Let op: alleen loondienst

Ben jij er klaar voor om elke dag de veiligheid naar een hoger niveau te tillen in een omgeving vol plezier en opwinding? Als Pretparkbeveiliger bij Promeon Security ben jij de held die ervoor zorgt dat bezoekers, medewerkers en collega's zich te allen tijde veilig voelen en kunnen genieten van een dag vol ontspanning!

Onze kernwaarden
Plezier
Nieuwsgierig
Trots
Vooruitgang
Integriteit

Benieuwd naar wat jou te wachten staat?

  • Jij bent de ultieme beveiligingskampioen! In een dynamische omgeving zoals pretparken, waar elke dag anders is, ben jij de sleutel tot het handhaven van veiligheid en gastvrijheid. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het juist zo uitdagend!
  • Gastvrij? Dat woord is op jouw lijf geschreven! Dit zit diep in jouw geworteld en is jouw natuurlijke gave.
  • Wat houdt jouw rol precies in? Je staat altijd klaar, reageert op meldingen en handelt snel bij calamiteiten. Daarnaast neem je zelfstandig initiatief voor rapportages en andere veiligheid gerelateerde taken. Je begrijpt de verantwoordelijkheid die bij deze rol hoort en gaat hiermee als een professional om!
  • Als het op veiligheid aankomt, ben jij een natuurlijke leider! Je deelt graag jouw ideeën met onze organisatie en opdrachtgevers en neemt graag het voortouw. Werken tijdens onregelmatige uren of in het weekend? Voor jou geen probleem, je bent altijd klaar om te schitteren!
  • Flexibiliteit is jouw tweede natuur! Je bent bereid extra stappen te zetten en straalt met die kenmerkende glimlach van jou. Met jouw onwrikbare inzet sta je stevig in je schoenen en omarm je elke nieuwe uitdaging met open armen!
  • Je werkt in een super dynamische omgeving waarin het plezier van de gasten centraal staat! Hé, dat sluit aan bij jouw en onze kernwaarden!
  • Je neemt jouw rol als beveiligingskampioen serieus en blijft continu streven naar ontwikkeling! Je vindt voldoening in je werk en bent trots op wat je bereikt.

 

Wat hebben wij voor jou in petto?

Let's go, we gaan jou helemaal overtuigen! Bij Promeon werk je samen met een hecht team van kampioenen op een toffe locatie. Plezier staat centraal in alles wat we doen; een dag zonder lachen is een dag niet geleefd, toch?! Hard werken betekent bij ons ook volop genieten!

We bieden afwisseling in jouw werk en stimuleren jouw groei als kampioen binnen ons team! Trainingen, ruimte voor eigen ideeën en initiatieven; het hoort er allemaal bij. En uiteraard staat er een aantrekkelijk salaris klaar voor een nieuwe kampioen!

 

Nog steeds enthousiast? Dan wil je vast meer over ons weten...

Promeon Security is dé hoogwaardige partner in veiligheid. Onze droom is een veilige wereld vol plezier voor iedereen! Voor ons zijn veiligheid en vrijheid van onschatbare waarde. Met een innovatieve kijk op beveiliging streven we ernaar op hoog niveau te ondersteuning te bieden. Onze focus ligt altijd op het bevorderen van plezier en vooruitgang. Daarnaast hechten we veel waarde aan mensen, zowel bij onze klanten als bij onze kampioenen. We zetten altijd dat extra stapje, zijn probleemoplossend en luisteren naar anderen.

Niet voor niets zijn onze kernwaarden:

Plezier, nieuwsgierig, trots, vooruitgang en integriteit!

Deze waarden vormen de basis van alles wat we doen. Herken je jezelf hierin? Sluit je dan snel bij ons aan. We groeien snel en zoeken kampioenen die met ons willen groeien. Samen werken we aan een veilige wereld vol plezier voor iedereen! Of je nu fulltime of parttime wilt bijdragen, jij bent een waardevolle toevoeging aan ons team.

Vul het onderstaande formulier in en voeg je cv toe. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!