Ben jij onze nieuwe Kampioen Objectbeveiliging bij Promeon Security?

Hé toekomstige kampioen! Ben jij elke dag klaar om de veiligheid op verschillende locaties naar een next level te tillen? Als Objectbeveiliger bij Promeon Security ben jij de held die ervoor zorgt dat bezoekers, medewerkers en collega's zich altijd veilig voelen. 

Onze kernwaarden
Plezier
Nieuwsgierig
Trots
Vooruitgang
Integriteit

Check wat jou te wachten staat:

  • Je bent een echte veiligheidskampioen! Op allerlei verschillende locaties, zoals scholen, kantoorpanden en ziekenhuizen, ben jij dé belangrijke schakel in het bewaken van de veiligheid. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het juist zo uitdagend!
  • Wat je precies gaat doen? Jij staat altijd paraat, reageert op meldingen en handelt calamiteiten af. Daarnaast ga je op eigen initiatief aan de slag met rapportages en andere veiligheidstaken. Je begrijpt je verantwoordelijkheid en gaat daar als een baas mee om!
  • Je bent een geboren leider als het aankomt op veiligheid! Je deelt jouw ideeën met onze organisatie en opdrachtgevers en neemt graag het voortouw. Werken in de late uurtjes of in het weekend? Geen probleem, jij bent altijd klaar om te knallen!
  • Flexibiliteit stroomt door jouw bloed! Je bent altijd bereid om een stap extra te zetten en die lach van jouw gezicht te laten stralen. Met jouw ijzersterke inzet sta je stevig in je schoenen en ben je niet bang voor een nieuwe uitdaging!
  • Je neemt jouw rol als kampioen in de beveiliging serieus en blijft continu ontwikkelen! Je hebt plezier in je werk en bent trots op wat je doet.

Wat hebben we jou te bieden?

Lets go, we gaan je helemaal overtuigen! Bij Promeon werk je samen met hecht team van kampioenen op diverse locaties. Plezier staat voorop in alles wat we doen en een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, toch?! Hard werken betekent bij ons ook hard plezier maken!

Wij zorgen voor afwisseling in jouw werk en dagen. We stimuleren jouw groei als kampioen binnen ons team! Zo geven we trainingen en ruimte voor ideeën en initiatieven. Niet te vergeten, uiteraard hebben wij een mooi salaris klaarliggen voor een nieuwe kampioen!

Nog steeds geïnteresseerd? Dan wil jij vast weten wie wij zijn...

Promeon Security is dé hoogwaardige veiligheidspartner voor bedrijven en evenementen. We dromen van een veilige wereld vol ontspanning voor iedereen!
Veiligheid en vrijheid zijn voor ons niet vanzelfsprekend. Met onze innovatieve kijk op beveiliging willen we evenementen en bedrijven op hoog niveau helpen. Onze focus ligt altijd op het bevorderen van plezier en vooruitgang. Tevens hechten wij veel waarde aan de mensen, zowel bij klanten als onze kampioenen. We zetten altijd een stapje extra, zijn probleemoplossend en bieden een luisterend oor. 

Niet voor niets zijn onze kernwaarden:

Plezier, nieuwsgierig, trots, vooruitgang en integriteit!

Dit zijn de begrippen die in alles wat wij doen leidend zijn. Herken je jezelf hierin? Sluit je dan snel aan. We groeien snel en zijn op zoek naar kampioenen die met ons willen meegroeien. Samen werken we aan een veilige wereld vol ontspanning voor iedereen! Zowel fulltime als parttime kun jij hier aan bijdragen en ben je een aanwinst voor ons team. 

Vul onderstaand formulier in en voeg je cv bij en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!