• Wij zijn unaniem meer dan tevreden

  De samenwerking is erg professioneel en word dan ook als prettig ervaren/beschouwd. De service die Promeon biedt is meer dan compleet en ook goed in elkaar gezet. Voor dat ons jaarlijkse festival begint hebben we altijd een start werk overleg en na afloop ook een evaluatie met ruimte om van elkaar te leren.

  Marco Mers ,
  Organisatie stichting Eurosjopper festival

  /cms/Files/Images/45/45_fit_480_480.png

 • inzetbaar op allerlei evenementen

  Promeon is voor ons al een aantal jaren een gewaardeerde partner om mee samen te werken. Promeon werkt efficiënt, neemt verantwoordelijkheid, is representatief en inzetbaar op allerlei evenementen die wij organiseren.

  Bijvoorbeeld tijdens het Breda Jazz Festival (200.000 bezoekers), waar Promeon niet alleen de beveiliging aanstuurt, maar ook zorg draagt voor de verkeersregelaars en de EHBO-posten.

  Een erg fijne en betrouwbare partner!

  Roland Kompier ,
  Kompier Produkties

  /cms/Files/Images/57/57_fit_272_480.png

 • Er ontgaat niets aan de ogen van deze bewakers.

  Promeon verricht nachtelijke surveillance in Oirschot en met name op de verbindingswegen tussen de bedrijventerreinen.Het zijn voor politie, SBBO en de gemeente Oirschot belangrijke ogen en oren die kunnen helpen bij de opsporing van inbrekers en vandalen.

  De security wagens waarmee surveillance wordt gereden zijn voorzien van Camera’s.Tijdens surveillance nemen deze camera’s alles op wat er op bedrijventerreinen gebeurt. Er ontgaat dus niets aan de ogen van deze bewakers.

  Tico Dekkers ,
  SBBO

  /cms/Files/Images/55/55_fit_1795_480.png

 • Correcte, representatieve en attente beveiligers!

  Wij werken sinds begin 2015 samen met Promeon Security en we zijn heel erg tevreden over de service. Niets is te veel gevraagd en Rick denkt goed mee met ons bedrijf. Wat wij ook prettig vinden zijn de correcte, representatieve en attente beveiligers die bij Promeon werkzaam zijn. Een aanrader dus!

  Sophie van Genugten ,
  Quatre Bras

  /cms/Files/Images/56/56_fit_390_480.png

 • Professioneel, betrouwbaar en betrokken. Elke dag opnieuw!

  We werken sinds april 2015 samen met Promeon. Ze verzorgen de terreinbeveiliging en de beveiliging van evenementen. NH Conference Centre Koningshof is een conferentie hotel met 509 hotelkamers, 100 vergaderzalen, 5000m2 evenementenhallen, bars, restaurants en een sports centre. Met deze unieke combinatie van faciliteiten kunnen we gastvrijheid perfect combineren met professionaliteit. Alles is mogelijk! Deze kwaliteiten verwacht ik ook van een beveiligingsbedrijf.

  Mark Akkermans ,
  NH Hotels

  /cms/Files/Images/77/84_fit_478_480.png

 • Ik werk erg graag samen met ze.

  Promeon Security is een professionele organisatie waar prettig mee samen te werken is. Ze zijn flexibel, denken goed mee in de veiligheidsplannen en vinden hospitality erg belangrijk.

  Teun Schilders ,
  J-Town

  /cms/Files/Images/82/91_fit_480_480.png
uur