Veiligheid in de nieuwe maatschappij 

De maatschappij verandert, dat geldt ook voor de veiligheid. Nu zelfs meer dan ooit. Van ondernemers tot ouderen, iedereen vecht voor zijn bestaan. Doordat de maatschappij in een rap tempo verandert zal ook uw veiligheidsvraagstuk veranderen. Zo denkt u nu wellicht meer aan uw medewerkers, de gezondheid, en het stabiliseren van uw organisatie. Promeon Security staat klaar om u te helpen! Met onze expertise staan wij garant om samen de juiste maatwerk oplossing voor uw organisatie te vinden en uit te voeren! 

De samenleving waarin we nu leven is voor iedereen nieuw. Het is dus heel begrijpelijk dat u geen idee heeft hoe en/of waar te beginnen. In deze tijd vooral, staat gezondheid op de eerste plaats. Hoe kunt u de gezondheid van uw medewerkers waarborgen? Hoe kunt u de bezoekersstromen reguleren en beïnvloeden? Hoe informeert en controleert u uw medewerkers op de RIVM richtlijnen? Dit zijn slechts enkele vragen die u uzelf kunt stellen. Maar hoe komen we samen aan een oplossing?

Elke opdrachtgever, vooral in deze tijd, heeft een ander vraagstuk. Wij beantwoorden veiligheidsvraagstukken met een aanpak waarin de werkelijkheid centraal staat. Die van nu én de toekomst. Onze innovatieve werkwijze is van meerwaarde in al onze diensten en adviezen. We willen inzicht krijgen in uw organisatie, uw wensen en uw markt. Daarom houden we graag intensief contact met u en alle betrokken partners. Korte lijnen in de communicatie en zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Daarmee onderscheiden wij ons, en daarmee kunt u zich onderscheiden.

Waarom Promeon Security?

  • Open en eerlijke samenwerking
  • Uitstraling van mensen en middelen
  • Innovatieve technologie voor uw vraagstuk
  • Maakt dienstverlening tastbaar en meetbaar
  • Volledige certificering
  • Flexibel en meewerkend
  • Bekend met en werkend volgens laatste richtlijnen RIVM

De juiste oplossing op maat

Met een gestructureerde aanpak werken wij aan totaaloplossingen op maat. Onderstaand een aantal voorbeelden wat wij voor u kunnen betekenen:

Mobiele surveillance

Thuiswerken en verlaten kantoren/panden zorgen voor een verhoogd risico voor uw organisatie. Extra controle door middel van opvallende surveillancevoertuigen of een controleronde door uw pand of gebied, minimaliseert dit risico. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan zijn onze surveillanten snel ter plaatse om de vervolgschade te minimaliseren.

Toezicht door mobiele camera's

Bezoekersstromen scannen, terreinen en openbare ruimtes monitoren of extra locaties om de anderhalve meter afstand in te richten. Overheden en bedrijven kunnen snel en makkelijk gebruik maken van mobiele camera’s. Hiermee kunt u direct actueel inzicht krijgen in de situatie op bepaalde locaties. Deze camera’s kunnen snel geïnstalleerd worden. Zo kunt u efficiënt sturen en toezicht houden op de door u gewenste plaatsen. Liever controle van de beelden door Promeon? Ook dat is geen probleem.

Data driven security

Structureel inzicht in de (bezoekers)aantallen in/op uw locaties en eigendommen. Drukte reguleren en schakelen volgens de RIVM richtlijnen. Met slimme camera’s heeft u inzicht in het aantal personen op en rond uw locatie. Hierdoor kunt u de anderhalve meter afstand waarborgen en heeft u altijd accuraat inzicht in de aanwezige personen. Optioneel kunnen we met thermische camera’s tevens verhoogde lichaamstemperatuur signaleren. Zo kunt u uw medewerkers of bezoekers gemakkelijk screenen. Hiermee wordt de dienstverlening van Promeon tastbaar en meetbaar gemaakt. 

Maatwerkoplossingen manbeveiliging

Leegstaande panden, bouwterreinen, zorginstellingen of het handhaven van regels en richtlijnen binnen uw organisatie. Wij denken graag met u mee in een passende oplossing voor bijvoorbeeld bezoekersregulatie, tijdelijke ingangen, controle van personen en goederen en toezicht op de anderhalve meter. Door inzet van onze professionele, gastvrije beveiligers kunt u uzelf bezig houden met andere prioriteiten en nemen wij het toezicht geheel van u over. Ook beschikt Promeon over ervaren hospitalitymedewerkers en receptionistes welke een zeer goede aanvulling vormen op uw bestaande team om richtlijnen te handhaven. 

Preventiemaatregelen

Of u op zoek bent naar desinfectiemiddelen, spat- en gelaatsschermen, handschoenen of mondkapjes. Wij voorzien u graag van de juiste materialen om de verspreiding van het virus tegen te gaan en een veilige werkomgeving te creëren. Daarnaast dragen producten van Promeon bij aan de security awareness van uw medewerkers en bezoekers door middel van vloerstickers en andere preventieve communicatiemiddelen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gastvrijheid en ondersteuning

Voor een optimale uitvoering van de anderhalve meter omgeving ondersteunen wij onze opdrachtgevers in de uitvoering van de maatregelen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld receptionisten en hospitalitymedewerkers. Zij ondersteunen u bij de dagelijkse werkzaamheden en het bedrijfsbeleid. Onze mensen zijn ervaren in deze functies en kunnen daadwerkelijk rust bieden voor uw omgeving. Door de flexibiliteit van onze mensen zijn zij snel inzetbaar en u bent niet aan een contract gebonden!